Voor optimaal bewegen

Online afspraak maken

Aanmeten en verkoop van Herzog sportcompressie kousen

Expert Movement (Sport-) Podotherapie wordt een officieel aanmeet- en verkooppunt van Herzog Sportcompressie producten!

De  sportcompressie producten van Herzog worden toegepast bij veel verschillende sporten maar zijn ook prettig bij lange vliegreizen. Het meest bekend zijn de kousen en de tubes. Deze kunnen ervoor zorgen dat je tijdens sporten beter presteert, ze kunnen helpen bij herstel en kunnen helpen bij problemen zoals kramp, achillespees klachten en scheenbeen klachten. Ook zijn er korte sokken die een prettige ondersteuning geven bij een peesplaat ontsteking aan de onderkant van je voet.

Voor een goede werking is het belangrijk dat je precies de goede maat draagt. Om de maat te bepalen wordt je been op 5 verschillende plekken opgemeten (voor kousen). Zo is er voor elk compressie product z'n eigen specifieke maatafname. 

De kousen, tubes en sokken zijn niet alleen in zwart en wit, maar ook in diverse felle kleuren verkrijgbaar. 

Mocht blijken dat een sportcompressie product voor jou zinvol kan zijn bij het oplossen van je hulpvraag, dan kan de aanmeting direct tijdens het consult plaatsvinden. 

Wil je één van de producten zonder podotherapeutisch consult laten aanmeten, dan kan dat natuurlijk ook. Mail of bel dan even voor een afspraak (deze afspraken zijn niet aan te vragen via de online agenda).

Gebruik je al een sportcompressie product en wil je bijvoorbeeld een extra set aanschaffen, mail of bel dan even, dan zorgen we dat het voor je klaar ligt of opgestuurd wordt.