Voor optimaal bewegen

Online afspraak maken

Nieuw! Sportvoeten producten verkrijgbaar

Nieuw in ons producten assortiment zijn de producten van de Sportvoeten shop!

 

Dit merk is ontwikkeld door podotherapeuten en zijn hebben hun kennis en ervaring in de podotherapie en farmacie gebruikt om de beste voetverzorgingsproducten te selecteren.

Van deze producten hebben wij nu de Sportvoetenbal, de Sportvoetenband en de Sportvoetenwol in ons assortiment. 

 

De Sportvoetenbal kan gebruikt worden bij vermoeide voeten na het sporten of een lange wandeling om de structuren onder de voeten te laten ontspannen. Ook is deze bal ideaal om in te zetten bij klachten als hielspoor- of peesplaatontsteking. De stevige kunststof bal met zachte noppen zorgt voor een goede stimulatie voor de huid en spieren onder de voet. De Sportvoetenbal kan deel uitmaken van je behandelplan, maar is ook los te koop voor € 5,95.

De Sportvoetenband is een weerstandsband voor het trainen van de voet- en onderbeenspieren. Je kunt hiermee de verschillende voetspieren trainen. De Sportvoetenband kan deel uitmaken van je behandelplan, maar is ook los te koop voor € 6,95.

Sportvoetenwol is ideaal om drukpunten te verminderen en blaren te voorkomen. De wol heeft unieke eigenschappen. Het neemt een natuurlijke vorm aan waardoor de druk goed verdeeld wordt en zorgt voor goede vochtregulering waardoor minder wrijving ontstaat. Ook werkt de wol isolerend en beschermend voor de huid. De van nature aanwezige lanoline verzorgt en houdt de huid soepel. Het werkt heel goed bij een pijnlijke bult op de voet en bij een drukplek door een kromme teen. Ook als je vaak een blaar op dezelfde plek hebt, kan Sportvoetenwol uitkomst bieden. Sportvoetenwol is bijvoorbeeld te gebruiken bij wandelen, hardlopen, voetbal, hockey en natuurlijk skiën. Maar ook bij activiteiten waarbij er weinig ruimte in de schoen is, zoals bij schaatsen en ballet. 

Er is een probeerverpakking verkrijgbaar van 4 gram voor € 2,95 en de verpakking van 20 gram kost € 9,95.