Voor optimaal bewegen

Online afspraak maken

Nieuwe service: video consult en contactloos thuisbezorgen zolen

Nieuwe services, voor het geval dat u niet naar de praktijk kunt of wil komen.

 

Mogelijkheid voor een 'video consult'

  • Via beveiligde verbinding, speciaal voor medici, beschikken we over Click Docs. Indien u hiervan gebruik wil maken, stuur ik u een toegangscode en spreken we een datum en tijd af waarop we elkaar virtueel 'zien'.
  • Via onbeveiligde verbinding; Skype of FaceTime. 

Voor beide manieren heeft u een mobiele telefoon (smartphone), tablet, Ipad of computer nodig met microfoon/speaker mogelijkheid.

Het video consult kan uiteraard niet alles vervangen. Neemt u contact op om te bespreken wat in uw geval het beste is.

 

De Nederlandse Zorg Autoriteit heeft besloten dat video consulten op dezelfde wijze voor vergoeding in aanmerking kunnen komen als 'normale' consulten (indien u voor podotherapie verzekerd bent).

 

Het contactloos thuis bezorgen van zolen

Indien u nieuwe, identieke, zolen nodig heeft, maar u deze niet kunt of wil komen afhalen, dan bezorg ik de zolen contactloos bij u.

Via telefoon of mail laat u weten dat u nieuwe zolen nodig heeft. Aangezien Expert Movement de zolen altijd afpast in uw schoenen, maken we dan eerst een contactloze afspraak voor het afhalen van de desbetreffende schoenen.

U doet uw schoenen in bijvoorbeeld een tas en plaatst deze op de afgesproken dag en tijd voor uw voordeur, zodat ik ze daar weg kan halen. Vervolgens maken we de zolen passend in uw schoenen en maken we weer een contactloze afspraak voor bezorging van de schoenen en zolen. Er zal naar worden gestreefd om dit binnen 2 dagen te realiseren (het ophalen van de schoenen en het bij u afleveren van de schoenen en zolen).

Dezelfde werkwijze kunnen we ook hanteren voor nieuwe cliënten. Het onderzoek moet dan wel in de praktijk hebben plaatsgevonden. Na afloop van het onderzoek bespreken we met u of u de zolen komt afhalen of dat u de zolen contactloos thuisbezorgd wilt hebben.