Voor optimaal bewegen

Online afspraak maken

Vergoedingenoverzicht podotherapie 2022

Het is weer de tijd van het jaar om uit te zoeken wat voor jou de beste (aanvullende) ziektekostenverzekering is. Podotherapie zit niet in de basisverzekering maar in de aanvullende verzekering (behalve voor sommige diabeteszorg). Om het maken van je keus een klein beetje gemakkelijker te maken, tref je hier de link naar het vergoeidingenoverzicht van de NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten): klik hier.

En heb je nog budget over binnen jouw aanvullende verzekering voor podotherapie? Dan mag je dit budget in de meeste gevallen gebruiken voor het aanschaffen van een extra paar zolen. 

Bevallen je zolen prima en wil je graag een extra paar bestellen? Dan krijg je daar een korting op en betaal je € 130,- in plaats van € 150,-. Een extra paar zolen kun je bestellen via info@expertmovement.nl of via 0228 - 726 911. 

Weet je niet zeker of je huidige zolen nog helemaal goed zijn? Maak dan snel een controle afspraak zodat jij jouw budget van 2021 nog kunt benutten. Voor de volledigheid nog een overzicht van de vergoedingen van 2021: klik hier.