Expert MovementOver ons

Expert Movement Sportpodotherapie bestaat sinds 2019 en heeft de ambitie om een positieve bijdrage te leveren aan het optimaal bewegen van ieder individu. Gewoon omdat bewegen erg leuk is, omdat je graag sport of omdat je op professioneel niveau presteert. Maar ook omdat wanneer je optimaal kunt bewegen, je zo lang mogelijk fit en gezond blijft en daarmee ook zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven functioneren. Dat is iets wat we allemaal graag zouden willen.

Ons Team

Sportpodotherapeut

Praktijkondersteuner

Over Monique

Monique is sportpodotherapeut en de oprichter van Expert Movement Sportpodotherapie.

‘Ik ben enorm gefascineerd door het sportende lichaam. De biomechanica van het sporten. Prachtig om te zien hoe specifieke eigenschappen van het lichaam tot zijn recht komen bij een bepaalde sport of positie in het voetbalveld.

Maar ook de drijfveren van de sporter zijn erg interessant en heel belangrijk om rekening mee te houden. Het is een superleuke uitdaging om een geblesseerd kind zo snel mogelijk weer aan het sporten te krijgen en een hele eer om bij te dragen aan de prestaties van topsporters. Daar krijg ik energie van!’

 

Over Monique

Over Hanneke

Hanneke is praktijkondersteuner en heeft daarnaast haar eigen pedicure praktijk.

‘Vanwege eigen gezondheidsproblemen weet ik hoe belangrijk het is om te blijven bewegen en daarmee de kwaliteit van leven te verbeteren.

Dat ik het stukje zorg vanuit mijn vorige werk kan inzetten in deze mooie combi baan geeft mij veel energie.’

Over Hanneke
Expert Movement
Expert Movement
Expert Movement
Expert Movement

Vragen?

Stel ze hier

Bezoekadres

Expert Movement Sportpodotherapie
Oosterwijzend 56-B
1616 LD Hoogkarspel

Contact

0228 726 911
info@expertmovement.nl