Over ons

Expert Movement (Sport-) Podotherapie is in 2019 opgericht door (sport-)podotherapeut Monique Gieske en heeft de ambitie om een bijdrage te leveren aan het optimaal bewegen van ieder individu. Gewoon omdat bewegen erg leuk is, omdat je graag sport of omdat je op professioneel niveau presteert. Maar ook omdat wanneer je optimaal kunt bewegen, je zo lang mogelijk fit en gezond blijft en daarmee ook zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven functioneren.

Samenwerking

Expert Movement (Sport-) Podotherapie hecht aan een holistische benadering van de mens. Dit betekent dat er niet alleen vanuit podotherapeutisch oogpunt gekeken worden, maar wordt er een brede benadering toegepast. Vaak wordt er dus samengewerkt met andere disciplines om zo snel mogelijk een goed resultaat te bereiken.

Vergoedingen en betaling

Een ander belangrijk speerpunt van Expert Movement (Sport-) Podotherapie is onafhankelijkheid en transparantie. Dit betekent dat Expert Movement (Sport-) Podotherapie geen contracten met bijvoorbeeld zorgverzekeraars en diabetes ketenzorg partners afsluit. Wel voldoet Expert Movement (Sport-) Podotherapie aan alle eisen op het gebied van kwaliteit en registratie, zodat de factuur wel voor vergoeding in aanmerking kan komen indien je aanvullend voor podotherapie verzekerd bent. Klik hier voor een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar voor 2019.

Om volledige transparantie te bereiken en de administratieve lasten tot een minimum te beperken ontvang je aan het einde van je bezoek direct de factuur en kun je deze direct per pin betalen. Vervolgens dien je de nota zelf bij de zorgverzekeraar in.

Doordat Expert Movement (Sport-) Podotherapie geen contracten met diabetes ketenzorg partners afsluit, betekent dit dat als je diabetes hebt, je de kosten niet vergoed krijgt. Afhankelijk van je Sims-classificatie, kunnen in sommige gevallen de kosten wel voor vergoeding in aanmerking komen via je aanvullende verzekeraar. Om zeker te weten wat voor jou geldt; raadpleeg je zorgverzekeraar.

Op alle behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

 

}