Voor optimaal bewegen

Online afspraak maken

Over

Expert Movement (Sport-) Podotherapie is in 2019 opgericht en heeft de ambitie om een bijdrage te leveren aan het optimaal bewegen van ieder individu. Gewoon omdat bewegen erg leuk is, omdat je graag sport of omdat je op professioneel niveau presteert. Maar ook omdat wanneer je optimaal kunt bewegen, je zo lang mogelijk fit en gezond blijft en daarmee ook zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven functioneren.

 

In 2019 is Expert Movement (Sport-) Podotherapie door Monique Gieske opgericht. Na een aantal jaren als podotherapeut en sportpodotherapeut werkzaam te zijn geweest, ontstond de wens om zelf een praktijk te starten. In deze nieuwe praktijk kan haar passie om jou zo optimaal mogelijk te laten bewegen, geheel tot zijn recht komen! 

 

Al snel waren er extra hulptroepen nodig. Sinds november 2020 is praktijk ondersteuner Hanneke Reijn het team komen versterken. Hanneke zorgt dat het bedrijf op rolletjes loopt en je kunt haar tegen komen wanneer je je BORGinsole af komt halen.

 

Denk jij als (sport)podotherapeut dat je ook in dit rijtje thuishoort??? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Samenwerking

Om zo snel mogelijk tot een goed resultaat te komen, werken we in veel gevallen samen met andere zorgverleners. Denk hierbij aan fysiotherapeuten, osteopaten, manueel therapeuten en pedicures.