Voor optimaal bewegen

Online afspraak maken

Over

Expert Movement (Sport-) Podotherapie is in 2019 opgericht door  podotherapeut en sportpodotherapeut Monique Gieske. Expert Movement heeft de ambitie om een bijdrage te leveren aan het optimaal bewegen van ieder individu. Gewoon omdat bewegen erg leuk is, omdat je graag sport of omdat je op professioneel niveau presteert. Maar ook omdat wanneer je optimaal kunt bewegen, je zo lang mogelijk fit en gezond blijft en daarmee ook zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven functioneren.


Sinds november 2020 is assistent podotherapeut Hanneke Reijn het team komen versterken.

 

Samenwerking

Expert Movement (Sport-) Podotherapie hecht aan een holistische benadering van de mens. Dit betekent dat er niet alleen vanuit podotherapeutisch oogpunt gekeken worden, maar wordt er een brede benadering toegepast. Vaak wordt er dus samengewerkt met andere hulpverleners om zo snel mogelijk een goed resultaat te bereiken.

Vergoedingen en betaling

Podotherapie valt onder de aanvullende ziektekostenverzekering. Klik hier voor een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar. 

Na afloop van het bezoek betaal je per pin en ontvang je direct de factuur, zodat je deze in kan dienen bij de zorgverzekeraar.

Expert Movement (Sport-) Podotherapie is lid van de NVvP en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Doordat Expert Movement (Sport-) Podotherapie geen contracten met diabetes ketenzorg partners afsluit, betekent dit dat als je diabetes hebt, er geen vergoeding is voor de jaarlijkse preventieve diabetes controle door de podotherapeut. Uiteraard kunnen de kosten van onderzoeken, controles en zolen vergoed worden door uw aanvullende verzekering. Klik hier voor een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar.

Op alle behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.